No deposit bonusar

En no deposit-bonus är en sorts bonus där du inte behöver sätta in några pengar för att kunna nyttja bonusen. Det låter som en riktig drömbonus eller hur? Det är faktiskt en oerhört bra sorts bonus även om nackdelen med den typen av bonus är att det oftast rör sig om en ganska liten summa. Om du verkligen har tur kan du ändå se till att omvandla din lilla no deposit-bonus till en riktigt bra vinst.

Läs villkoren

Det viktigaste när du accepterar bonusar är att du läser på om vilka villkor det är som gäller. I vissa fall finns det inga omsättningskrav, medan det i andra fall kan handla om att du måste spela för en hel del för att du ska kunna plocka ut dina pengar. Det är också bra att du kollar upp hur lång tid du har på dig att använda din bonus. Det vore synd ifall det blir så att du blir av med din bonus bara för att du inte hade koll på läget. När det gäller no deposit-bonusar har du visserligen inget att förlora. Du har ju inte lagt in några pengar utan det rör sig om en helt gratis bonus. Men ta alltid för vana att läsa på villkoren när det gäller bonusar och kampanjer. Allt är inte guld som glimmar!

Hitta no deposit-bonusar

Det är inte särskilt svårt att hitta en no deposit-bonus. Antingen kan du leta fram dem själv genom att gå in på de olika spelsidorna tills du hittar en no deposit-bonus du gillar. Eller så kan du istället välja att använda en casinoguide där någon samlar alla de bästa bonusarna åt dig. Det är ett mer tidseffektivt sätt att hitta de bästa bonusarna som finns på marknaden. Använd även nätets sökmotorer och sök på begreppet no deposit-bonus, det kommer att poppa upp mängder av resultat.